Персонализация чрез лазерно гравиране

Персонализация чрез лазерно гравиране

Лазерното гравиране е най-красивият и вечен начин за персонализация. Чрез него може да изпишем послание, да гравираме име или инициали, да брандираме корпоративно лого. 
Лазерното гравиране е процес при, който се отнема част от горният слой от който е създаден продукта чрез лазерен лъч. Именно за това не можем да гарантираме цвета, в който ще се покаже гравираното изображение. Всеки продукт е оцветен и създаден от няколко материала и когато отнемем горният слой не винаги знаем със сигурност какво ще се покаже под него. 
Услугата предлагаме на закупени продукти от нашият магазин, както и на ваши продукти. Не всеки продукт може да се гравира, ако желаете да използвате услугата лазерно гравиране на ваш продукт, ще трябва да видим и преценим дали можем да я извършим. Цената на гравиране върху ваш продукт е 15лв. / бр. за 1 позиция лазерно гравиране, след одобрението от наша страна, че можем да го изпълним. 


Как става поръчката на услугата лазерно гравиране:
- Избирате продукт от нашият магазин, който ви позволява да изберете опция "лазерно гравиране" 
- Изпращате ни текст, лого, инициали по имейл: Info@cvetno.net 
- Или попълвате текста в полето за допълнителни бележки в последната стъпка преди да направите поръчка
- Когато е необходимо и има нещо за уточняване се свързваме с вас и ви изпращаме визуализация как ще изглежда продукта след гравирането му. След вашето одобрение на шрифт и разположение, гравираме продукта. 
- Срок за изпълнение на персонализирани продукти - 1-3 раб. дни след одобрение на визуализацията и тираж до 5бр. При по-големи тиражи срока е по договаряне. 

Изисквания към текста или логото за гравиране:
- Необходимо е текста, инициалите, логото да бъдат изпратени или по имейл или да се попълнят при направата на поръчката. Текстове продиктувани по телефон - не е възможно да изпълним поради риск от грешки. Текста трябва да бъде съобразен като големина, с размера на продукта. Например върху химикал не бихме могли да гравираме 3 изречения.
- Задължително проверен от вас за грешки, тъй като това, което изпратите се подава към машината за гравиране. Ако желаете да гравираме лого или елементарно изображение /като картинка, емблема/ то трябва да бъде изпратено във векторен формат /в криви/ в някои от следните файлови формати: cdr, eps, ai.

Може да се консултирате с нас във връзка с лазерното гравиране на телефон: 0886 073 075 или на вайбър: 0884 34 99 91
Ние ще ви посъветваме как е възможно да се изпълни персонализацията, така, че да изглежда максимално добре и да направите един незабравим и красив подарък. 

Подаването на качествен файл е в пряка зависимост за красивият краен резултат. Ако подаденият файл не е с нужното качество или направен според техническите ни изсиквания, ще се свържем с вас да уточним детайлите по възможната корекция на файла. Дребни промени и корекции ще направим безплатно за вас. Ако се наложи работа с дизайнер се таксува 30лв. на започнат час. 

Според чл. 57, т. 3 от ЗЗП стока, която е персонализирана не подлежи на връщане. 

 

И не забравяйте - подаръкът направен с отношение и избран за конкретния човек се помни дълго. Персонализираните подаръци са най-личните подаръци, с които да покажем уважение, благодарност, обич, отношение и внимание! Подаръкът не е просто вещ, той е израз на емоция!